Tilbage til oversigten

Boganmeldelse: “Live the let – go life”

Det er ikke Åbenkirke der anbefaler bøgerne i vores boganmeldelser!

Dette er den første boganmeldelse, som er skrevet af Åbenkirkes Skribentteam. Vi gør opmærksom på at bøgerne som vi anmelder ikke er nogle som Åbenkirke nødvendigvis anbefaler – men at det er den enkelte anmelders egen positive oplevelse, og betydning af at have læst en given bog som beskrives.

Jens Grevsen er 46 år, og er gift med Pia. Han har været medlem i Åbenkirke helt fra begyndelsen. Til dagligt arbejder han i sin egen online og fysiske butik, hvor han sælger kvalitets genbrug og partivarer. Jens kan godt lide at grave dybere ned i “Guds ord”, ved at læse en god undervisningsbog eller ved at lytte til undervisning på YouTube. Dette er en boganmeldelse og et vidnesbyrd om, hvordan bogen “Live the let – go life” har været til styrke og opmuntring for Jens. (Bemærk at bogen er på engelsk).

“Kast alle jeres bekymringer på ham, for han har omsorg for jer”

-Bogen handler om, at man skal give slip på alle svære – som lette situationer i sit liv, og lade Gud være i kontrol i alle situationer i livet. I 1. Peters brev kap. 5 v. 7 står der flg.: “Kast alle jeres bekymringer på ham, for han har omsorg for jer”.

-Jeg er blevet bekræftet i, at jeg ikke kan lægge noget godt til mit liv, ved at bekymre mig, som biblen også nævner – se Matt. 6,27 og Luk. 12,25. Jeg kan ikke ændre på svære omstændigheder, ved at bekymre mig om dem konstant. Tværtimod kan jeg lade Jesus ændre dem, på den måde og i det tempo, som han ønsker, ved at lægge det over til ham, OG LADE DÉT BLIVE DÉR!

Når vi kaster vores bekymringer på Jesus, tager Han arbejdstøjet på

I bogen får forfatteren (Joseph Prince) et syn fra Gud, hvor han ser gyldne bøjelige rør komme ned fra Himmelen, hvor igennem gylden olie flyder over den troendes liv, og dækker alle den troendes behov på alle livets områder. Efterfølgende ser han, den troende blive bekymret over noget bestemt i sit liv, hvorefter Guds hjælp standser, på dét område. Dog ikke fordi, at Himmelens forsyning standser, men fordi, at den troende klemmer røret i sin ende (ved at bekymre sig), så den gyldne olie ikke kan flyde igennem.

-Jeg tror på, at vi skal gøre vores bedste i livet, for at opnå Guds bedste for os, men samtidigt er det bedste, vi nogle gange kan gøre, at slappe af og nyde det liv, som Jesus har betalt den dyreste pris for, at vi kan leve ud. Han kom jo for at give os liv, og LIV I OVERFLOD, som der står i John. 10.10. Når vi bekymrer os, standses Guds forsyning. Når vi kaster vore bekymringer på Jesus, tager Han arbejdstøjet på.

En bog til trøst og opmuntring

-Jeg vil anbefale andre at læse bogen, fordi det er så vigtigt at blive mindet om, hvor stor Gud er, og hvor ivrig og villig Han er, til at hjælpe os i svære tider, som jo kommer til os alle, på forskellig vis.

-Bogen henvender sig til alle, der anerkender, at de ikke kan styre livets gang selv, men at Hyrden både kan og vil tage sig af os, hvis vi giver Ham lov. Så hvis du står i en svær og uoverskuelig situation i dit liv lige nu, er bogen bestemt til dig. Jeg står selv i en udfordrende situation pt, med mindre salg i forretningen end forventet, men Gud lærer mig dag for dag ikke at bekymre mig, selvom det er en svær lektie. Hvornår Han griber ind og ændrer situationen, ved kun Han, men du og jeg kan godt nyde livet, imens vi venter.

Joseph Prince er præst i Singapore

Bogens forfatter er Joseph Prince, som udover at være forfatter til mange gode undervisningsbøger også er senior pastor (ledende pastor) for New Creation Church, som har base i Singapore. Joseph Prince er en af kirkens grundlæggere. En megakirke som i dag når ud til mange mennesker med evangeliet, både på lokationen i Singapore, hvor der er plads til over 5000 siddende personer ved hver gudstjeneste, men ikke mindst online, hvor mennesker hver dag bliver berørt af kirkens forkyndelse, som i den grad har Jesus i centrum.

Mere fra bloggen