Børn er kreative i børnekirken i Åbenkirke KBH
sjov og spas

OC Kids

Børnekirken er sjov og livlig. Børnene får lov til at udfolde sig og være kreative på mange måder. Der er også historier og hygge sammen med de voksne.

To unge piger smiler i Åbenkirke KBH
udviklingen

OC Teens

Teenagere er en vigtig del af kirken, da de udgør den næste generation som skal overtage.

For ungdommen

OC Youth

er fællesskab for unge, og byder på et fællesskab, der åbner for samtaler om forskellige emner i bibelen. Der er også sjov og spas, og rig mulighed for at møde nye mennesker.

Vi vil gerne have dig med!

Gudstjeneste i Åbenkirke er for hele familien. Vi har noget for børnene, teenagerne, de unge, voksne og ældre.

Hvis du ønsker at blive frivillig i kirken, kan du altid kontakte os. Vi vil elske at have dig med!

Der er mere!

Åbenkirke tilbyder en række forskellige tiltag og arrangementer til alle aldre og personligheder.

OC Groups

I Åbenkirke tror vi på at mindre grupper i det store fællesskab er essentielt. Ligesom den helt tidlige kirke samledes i mindre samlinger i deres hjem og delte alt, sådan ønsker vi at efterleve deres eksempel. I grupperne bruger vi tid på at fordybe os i Guds ord, bøn og lovsang, dybe snakke og dele livet med hinanden - Det er her, vi ønsker at disciple hinanden og udvikles til større modenhed og større tro. I en OC Group vil du være sammen med 8-14 andre mennesker. Ansvarlig OC Youth Groups: Simon Lund Ansvarlig OC Groups: Finn Sloth Rasmussen For mere info eller hvis du ønsker at deltage i en OC Group, så:

Openheaven - lovsangsaften

Vi har jævnligt Openheaven - vores lovsangsaftener, hvor tilbedelsen af Gud er i centrum, blandet med opmuntrende livshistorier om, hvordan Gud har grebet ind og ændret menneskers liv.

Mønsterbrydning

Flere gange årligt har vi undervisningsforløb og kurser, som vi annoncerer med på facebook og i vores app.

Frihed igennem SOZO

I Åbenkirke KBH ønsker vi, at du må trives og opleve liv og liv i overflod (John. 10:10)! Men alligevel er der mange, der ikke helt oplever den frihed, som Jesus allerede har givet os. Hvis du kæmper med sår fra fortiden, svære tanker, åndeligt mørke, eller andre udfordringer der holder dig tilbage i livet, er Sozo måske lige det du har brug for. Er du interesseret i at modtage forbøn af Sozo teamet, er du velkommen til at kontakte os på shm@aabenkirke.dk.

OC Fællesskaber

I Åbenkirke elsker vi at være sammen! OC Fællesskaber er et åbent og overskueligt fællesskab på ca. 10-30 personer, som hygger og har det sjovt omkring forskellige ting i livet, som vi kan have til fælles. Man mødes ca. 1 gang om måneden.

Vi vil gerne have dig med! Se herunder hvad du kan vælge imellem.

Hvis du har spørgsmål i forhold til at deltage i et OC Fællesskab, eller har du lyst til at være med til at starte et nyt fællesskab, så kontakt os her.

Se i kalenderen for datoer for de forskellige Fællesskaber.

OC Bibel & Basser

Vi dykker ned i emner som, “Hvem er jeg og hvad har Gud lagt i mig?” “Hvad er Guds perspektiv på min situation?” “Hvordan gør jeg Gud til en aktiv del af min hverdag?” og lignende emner. Der bliver tid til hygge, studie, snack og samvær.
Initiativtager: Finn Sloth Rasmussen

OC Unge par

Er I et par - kærester eller gifte - og har lyst til at hænge ud sammen med andre par, så kom og vær med, når vi ca. en gang om måneden mødes bl.a. hos Mika og Jasmin, Anastasia og Jonas’ hjem. Vi er par omkring 20-30 år. Vi hygger, har det sjovt, spiser snacks, griller og mødes i forskellige hjem.
Initiativtagere: Anastacia & Jonas Rydeng

OC Extra

Hvis du har det som os, og har lyst til at hænge ud efter gudstjenesten til snak, hygge, og lidt mad, så kan du tage med på café eller i parken. Andre gange bestiller vi mad og bliver i kirken. Initiativtagere: Kirsten Nielsen & Carl Assenhøj

OC Sport