Børn er kreative i børnekirken i Åbenkirke KBH
sjov og spas

OC Kids

Børnekirken er sjov og livlig. Børnene får lov til at udfolde sig og være kreative på mange måder. Der er også historier og hygge sammen med de voksne.

To unge piger smiler i Åbenkirke KBH
udviklingen

OC Teens

Teenagere er en vigtig del af kirken, da de udgør den næste generation som skal overtage.

For ungdommen

OC Youth

er fællesskab for unge, og byder på et fællesskab, der åbner for samtaler om forskellige emner i bibelen. Der er også sjov og spas, og rig mulighed for at møde nye mennesker.

Vi vil gerne have dig med!

Gudstjeneste i Åbenkirke er for hele familien. Vi har noget for børnene, teenagerne, de unge, voksne og ældre.

Hvis du ønsker at blive frivillig i kirken, kan du altid kontakte os. Vi vil elske at have dig med!

Der er mere!

Åbenkirke tilbyder en række forskellige tiltag og arrangementer til alle aldre og personligheder.

OC Groups

Hvis du søger efter meningsfulde relationer, vil have nye venskaber og ønsker at vokse i din kristne tro, har vi en netværksgruppe, som passer til dig.

Openheaven - lovsangsaften

Vi har jævnligt Openheaven - vores lovsangsaftener, hvor tilbedelsen af Gud er i centrum, blandet med opmuntrende livshistorier om, hvordan Gud har grebet ind og ændret menneskers liv.

Mønsterbrydning

Flere gange årligt har vi undervisningsforløb og kurser, som vi annoncerer med på facebook og i vores app.