Tilbage til oversigten

Julehjælp 2022 – første gang på Silkeborgvej 88

Af Pia Dyreholt Grevsen – medarbejder i Mission Julepakkes styregruppe

Det er en glæde at kunne meddele, at vi igen i år har mulighed for at kunne hjælpe  trængte familier. Vi pakker 500 kasser med mad og et gavekort til Bilka. Der vil også være gaver til alle børn i alderen 1 til 12 år. Allerede nu har teamet bag Mission Julepakke oplevet Guds store trofasthed med penge fra sponsorer til julekasserne.

-I år kommer vi til at lave et setup med et stort telt på vores parkeringsplads. Det bliver sådan, at vi både kan pakke og udlevere dette års julehjælpskasser i teltet. I år kan vi desværre ikke tilbyde et juleshow ifm. udlevering, men vi går ikke ned på julehyggen af den grund.

-Vi kommer til at lave et julemarked med flere forskellige områder, hvor der vil være hyggelige aktiviteter for børn og voksne i alle aldre samt mulighed for at få lidt julegodter og varmt til ganen, fortæller Simon Jørgensen som er en del af Mission Julepakkes styregruppe.

Kunne du tænke dig at hjælpe?

Hvis du har tid/lyst skal du endelig ikke holde dig tilbage. Der er brug for frivillige lørdag d. 17. december fra 11.00 – 16.00. Du kan henvende dig i Hot Spot eller skrive til Dorthe Dyreholt, som er leder for Mission Julepakke på ddy@aabenkirke.dk

Stor tak til enhver som kommer og hjælper, du/I er med til at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange familier!

Mere fra bloggen