Tilbage til oversigten

Julen har altid betydet meget for mig

Info fra artikel i Herning Folkeblad, lørdag d. 29/10 2022

“Den kommende tid vil ansøgningerne til julehjælp vælte ind hos de forskellige organisationer, og det gælder også hos hjælpeorganisationen Herning Care, der står bag projektet “Mission Julepakke”. Det er Dorthe Dyreholt, som er leder af missionen. Hun husker, at hendes egen familie fik hjælp, da hun var barn, og det gjorde en forskel. Nu er det hende, som er med til at gøre en forskel for mange familier op mod jul”, citat Herning Folkeblad.

Herning Folkeblad udfordrer Dorthe i at svare på denne uges 10 nysgerrige spørgsmål.

Mission Julepakke 2022

Dorthe fortæller at i år bliver der ikke noget juleshow pga. ombygning, men at der i stedet bliver afholdt en “julestue”, med kaffe og æbleskiver, hygge og underholdning. Flere har allerede ringet i august for at få julehjælp, og forventningen er at få klart flere ansøgninger. Igen i år er det planen at dele 500 julekasser ud til trængte familier.

Stor lyst til at give andre en glædelig jul

Julen har altid haft en stor betydning for Dorthe. Hun fortæller, at hun var barn i en familie, som oplevede glæden ved selv at modtage julehjælp. I sit arbejde med julehjælp oplever Dorthe, hvordan mange nærmest kommer med tårer i øjnene, og fortæller hvilken stor betydning det har for deres familie.

I artiklen fra Herning Folkeblad får vi også lov til at lære personen Dorthe Dyreholt bedre at kende, sådan helt personligt. Så hvis du har lyst til at læse hele artiklen kan du følge dette link: https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/f693d0c8-ade0-4584-b6d5-2cdf016692de/?fbclid=IwAR1fntYrMbacCnSICQkzVaHGO2SSjYt6UdtpRVGX3huQr86cBCbLvZYmCWY

Mere fra bloggen