No event found!

Vi vil gerne have dig med!

Gudstjeneste i Åbenkirke er for hele familien. Vi har noget for børnene, teenagerne, de unge, voksne og ældre.

Hvis du ønsker at blive medarbejder i kirken, kan du altid kontakte os. Vi vil elske at have dig med!

op til 1. klasse

OC Kids – Børnekirke

Hver søndag mens der er gudstjeneste for de voksne.

Her sætter vi fokus på at lære bibelens fantastiske Jesus at kende, gennem sang, børneundervisning, samvær med hinanden, lidt godt til ganen, konkurrencer m.m. 
Vi ønsker, at du må have det rart sammen med alle os andre, og glæder os meget til at se dig.

BEMÆRK:
Børn under 3 år skal være ifølge med voksne.

Børn sidder på bænk i junior kirken i Åbenkirke
fra 2. til 6. klasse

OC Junior

Juniorkirke er fællesskab for juniorer under søndagens gudstjeneste for de voksne. Her byder vi på bøn, samtaler om forskellige emner i bibelen, sjov og spas, lege, krea, spil og fra tid til anden konkurrencer. Vi starter dagen med lovsang sammen med de voksne i kirken, og derefter går vi ned i vores klublokale og hygger os.

for dig der skal konfirmeres...

OC Teentro

Teentro er et undervisningsforløb, op til ungdomsvelsignelsen (det år du skal konfirmeres), der hvert år foregår 2. søndag efter Store Bededag. Det, vi ønsker at opnå gennem Teentro i vores menighedsarbejde, er mere, end bare at få folk til at tro på den information, vi formidler. Vi ønsker at knytte teenagerne sammen som gruppe og koble dem på det kristne fællesskab. 

Fra 6. til 9. klasse

OC Youth – Doxa

DOXA er Åbenkirkes teenkirke – et fælleskab, hvor unge kan møde hinanden og møde voksne, der tager dem seriøst. Her er åbenhed og plads til at mene hvad man vil, og mulighed for at diskutere det i respekt for hinanden. Et miks af sjov og alvor, tabu og tendenser, holdning og underholdning, bibel og bøn osv. DOXA foregår hver søndag formiddag samtidig med gudstjenesten.

Unge piger i Ignite snakker sammen
For alle 16+

Ignite

Ignite er samlingspunktet for unge mennesker, der ønsker at møde andre unge, vokse i troen og hygge sig sammen.

Her mødes vi til fællessamlinger på fredage. 

I løbet af ugen mødes vi i hjemmene til netværksgruppe-samlinger, de såkaldte “brotherhood”- og “sisterhood”-grupper. 

Signup og følg os her: Ignite Facebook

Juniorklub for 9-13 årige

ROCK SOLID

Fed juniorklub torsdag aften 18:30-20:00 i alle ulige uger. Her kan du komme som du er og møde ledere der er her for DIG. Rock Solid er et fællesskab med gang i! Vi har sjove aktiviteter, konkurrencer og lege. Men her er også plads til gode snakke om venskab, familier, tro og meget andet.

Der er mere!

Åbenkirke tilbyder en række forskellige tiltag og arrangementer til alle aldre og personligheder.

Brotherhood/Sisterhood

Ungdomsnetværksgruppe, som bliver afholdt hver anden onsdag. Placeringen er forskellig for grupperne, men er enten i folks hjem samt i kirken. Alle er velkomne! Her deler vi liv, tro og fællesskab.

SOLO

Et netværk for singler, der ønsker at dyrke fællesskab mellem enlige i og udenfor Åbenkirke. Der er bl.a. fællesspisning, lovsang, forbøn, undervisning, vandreture, sport, udflugter m.m.

Netværksgrupper

Uge efter uge åbner forskellige værter deres hjem, her beder vi sammen, studerer bibelen, hygger os og har det sjovt. Hvis du søger efter meningsfulde relationer, vil have nye venskaber og ønsker at vokse i din kristne tro, har vi en netværksgruppe, som passer til dig. Lad os finde en gruppe til dig.

Stillegudstjeneste

I den hektiske hverdag kan man i stillegudstjenesten træde ind i et meditativt rum. Det er muligheden for at komme ned i gear og sammen med andre finde roen og have fokus på eftertanken. Find næste begivenhed i kalenderen.

Fyraftensbøn

Hver mandag kl. 16.30 til 17.30 er der bøn for kirken, hinanden, byen og landet. Vær med og stå sammen med andre i bøn. Sted: Silkeborgvej 88, Herning.

Legestuen

Dagen starter med hygge, leg, kreativitet, kaffe, te og kakao.Midt på dagen er der musik, sang, bevægelse og spisning af de medbragte madpakker. Åbningstid: Torsdag kl. 10.00 – 12.00. Sted: Silkeborgvej 88, Herning