OPENHEAVEN

Velkommen hjem

Vi inspirerer mennesker til at opleve Gud og efterligne Jesus

velkommen hjem

Åbenkirke leder, sammen med andre kirker, mennesker til livet i Kristus. På hver af vores lokationer kan du forvente det samme budskab om håb: Jesus viser os Guds kærlighed, og Åbenkirke byder dig velkommen uanset hvem du er. Vores bøn er, at du må opleve Gud og finde dig naturligt til rette i en kirkefamilie og det er du velkommen til her i Åbenkirke.

Simon Lund lovsynger på scenen i Åbenkirke København
Interesseret?
BLIV EN DEL AF KIRKEN

For os er “kirke” et fællesskab af mennesker, der er på opdagelse i livet. Vi tror ikke, at der er noget bedre sted at opdage livet end hos Gud, livets Skaber.

Om du er single eller gift, med eller uden børn, ung eller gammel, studerende, lønmodtager eller selvstændig, er der stor sandsynlighed for, at du i Åbenkirke vil møde mennesker som dig.

Vi har åbne gudstjenester hver søndag i Herning, København og Ndola, Zambia, og tilbyder spændende oplevelser for både børn og voksne.

Der er mange gæster, der hver søndag lægger vejen forbi Åbenkirke. Vi glæder os også til at hilse på dig!

Det er ikke kun som menneske, man har brug for at stå sammen med nogen af samme overbevisning

Også kirker har brug for at opleve sig i relation med andre for at opleve sundhed og trivsel.

Åbenkirke er en del af Apostolsk Kirke i Danmark – et pentekostalt kirkesamfund som findes i en lang række lande.

Som kirkelig bevægelse er vi desuden tilknyttet Frikirkenet, som er en paraplyorganisation for omkring hundrede frikirker, frikirkelige skoler og trossamfund i Danmark.

Gudstjenester

Hver søndag kl. 11.00 har vi gudstjeneste og OC Kids, hvor alle er velkomne. Vi ønsker at se så mange som muligt til vores gudstjenester, og tilbyder noget for hele familien.

Adresse

Vi holder vores gudstjenester i Marketenderiet på adressen: Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af præsterne i kirken, eller skrive til cph@aabenkirke.dk.
Få mere at vide

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der leveres regelmæssigt!

Vi vil gerne have dig med!

Gudstjeneste i Åbenkirke er for hele familien. Vi har noget for børnene, teenagerne, de unge, voksne og ældre.

Hvis du ønsker at blive frivillig i kirken, kan du altid kontakte os. Vi vil elske at have dig med!