Dette er eksempel på et event

Est quas commodi dolor reiciendis quis. Esse sint aut nemo commodi.

Vi er skabt til fællesskab.
Find det i Åbenkirke.

Åbenkirke — Åbenkirke — Åbenkirke — Åbenkirke — Åbenkirke — Åbenkirke — Åbenkirke

Vi er mennesker ligesom dig

Åbenkirke byder dig velkommen, uanset hvem du er. Vores bøn er, at du må opleve Gud og finde dig naturligt til rette i en kirkefamilie. Meget gerne Åbenkirke. For os er “kirke” et fællesskab af mennesker, der er på opdagelse i livet. Vi tror ikke, at der er noget bedre sted at opdage livet end hos Gud, livets Skaber.

Det sker i Åbenkirke
No items found.

Du er velkommen til Gudstjeneste

Hver søndag kl. 10.30 afholder vi gudstjenester, hvor alle er velkomne. Uanset om du er kirkevant eller bare er nysgerrig på rytmisk og nutidig kirke.

We do live translation into English for international participants via headsets.

Har du spørgsmål?

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af præsterne i kirken, eller skrive til info@aabenkirke.dk.

Er der dresscode i kirken?

I Åbenkirke har vi ingen dresscode. Her vil du finde folk klædt i alt fra t-shirts til skjorte og du vil sikkert også møde en i shorts.

Kan man besøge kirken uden invitation? 

Alle er velkomne i Åbenkirke og det gælder selvfølgelig også dig - med eller uden invitation. Kirke er ikke en lukket klub som kræver medlemsskab eller invitation, men et åbent fællesskab af mennesker. Vores velkomst-team står klar til at tage godt imod dig.

Er der noget for børn?

Kirke er for hele familien og derfor har vi kirke for alle aldre. Hver søndag har vi Babyfocus for de 0-5 årige, Focus Mini/Maxi for 0.-5.klasse og FocusTeen for 6-9.klasse.

Hvor lang tid varer en gudstjeneste? 

En gudstjeneste i Åbenkirke varer 1,5 time. Vi starter kl. 10:30 og gudstjenesten slutter kl. 12:00. Det betyder dog ikke, at “kirke-oplevelsen” er slut. Fællesskabet over kirkekaffen er mindst lige så vigtigt, og det er du også inviteret til at være en del af. 

Hvordan foregår en gudstjeneste?

Gudstjenesten foregår i et letforståeligt sprog med nutidig musik, en dagligdags-relevant forkyndelse og med fokus på fællesskabet om troen på Jesus. På en gudstjeneste vil du også kunne opleve kirkelige handlinger som nadver, barnevelsignelse eller dåb.

Velkommen i kirke hver søndag.

Åbenkirke er mere end gudstjenester.

We do live translation into English for international participants via headsets.