Velkommen hjem

Vi inspirerer mennesker til at opleve Gud og efterligne Jesus

Du er velkommen her

Åbenkirke leder, sammen med andre kirker, mennesker til livet i Kristus. På hver af vores lokationer kan du forvente det samme budskab om håb: Jesus viser os Guds kærlighed, og Åbenkirke byder dig velkommen, uanset hvem du er. Vores bøn er, at du må opleve Gud og finde dig naturligt til rette i en kirkefamilie. Meget gerne Åbenkirke.

Evangelisk Alliance bedeuge

Interesseret?
BLIV EN DEL AF KIRKEN

For os er “kirke” et fællesskab af mennesker, der er på opdagelse i livet. Vi tror ikke, at der er noget bedre sted at opdage livet end hos Gud, livets Skaber.

Om du er single eller gift, med eller uden børn, ung eller gammel, studerende, lønmodtager eller selvstændig, er der stor sandsynlighed for, at du i Åbenkirke vil møde mennesker som dig.

Vi har åbne gudstjenester hver søndag i Herning, København og Ndola, Zambia, og tilbyder spændende oplevelser for både børn og voksne.

Der er mange gæster, der hver søndag lægger vejen forbi Åbenkirke. Vi håber også at få lov at hilse på dig!

Det er ikke kun som menneske, man har brug for at stå sammen med nogen af samme overbevisning.

Også kirker har brug for at opleve sig i relation med andre for at opleve sundhed, ansvarlighed og trivsel.

Åbenkirke er en del af Apostolsk Kirke i Danmark – et pentekostalt kirkesamfund som findes i en lang række lande.

Som kirkelig bevægelse er vi desuden tilknyttet Frikirkenet, som er en paraplyorganisation for omkring hundrede frikirker, frikirkelige skoler og trossamfund i Danmark.

Gudstjenester

Hver søndag kl. 10.30 afholder vi gudstjenester, hvor alle er velkomne. Uanset om du er kirkevant eller bare er nysgerrig på rytmisk og nutidig kirke.

(We do live translation into English for international participants via headsets.)

Hot Spot

På HotSpot  både online og i bygningen – har vi samlet forskellige informationer og tilmeldingsmuligheder.

Der er rig mulighed for at være med og bære med på flere områder i kirken.

Skriv dig op til vores nyhedsmail her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af præsterne i kirken, eller skrive til info@aabenkirke.dk.

MOBILEPAY

Hvis du ønsker at betale tiende og gaver til kirken via Mobilepay så benyt dette nr 42346.

BANK KONTONUMMER

Reg. nr. 9600
Konto nr. 6005630310

Hvis du ønsker hjælp til at oprette en fast bankoverførsel og dermed få fradrag, så henvend dig i Hot Spot eller send en mail til info@aabenkirke.dk.

Få mere at vide

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Indtast din e-mailadresse for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der leveres regelmæssigt!