Spørgsmål, tilmeldinger eller kommentarer? Så besøg

Hot Spot

Her samler vi informationer til dig, som har været på besøg på en af kirkens gudstjenester eller bare ønsker at vide mere.

ønsker du

Forbøn

Hver søndag beder vi for de indkomne bønneønsker. Men også i løbet af ugen indsamler vi forbønsønsker, som forbedere i kirken beder for. Lad os stå sammen med dig i bøn.

Stephanie Jørgensen synger lovsang i Åbenkirke Herning
Interesseret?
BLIV EN DEL AF KIRKEN

Kirkens arbejdsgrene formes af frivillige, der lægger hjerte og kræfter i at give en god oplevelse til enhver, der deltager i kirkens aktiviteter. Det er vores forståelse af det kristne liv, at alle er givet gaver og talenter til gavn for hinanden, og at det er vigtigt i en levende kirke at skabe plads til at det kan udfolde sig.

Er du god til noget? Eller vil du bare gerne være en del af noget, som gør en forskel for andre? Bliv medarbejder i Åbenkirke.