Spørgsmål, tilmeldinger eller kommentarer? Så besøg

Hot Spot

Her samler vi informationer til dig, som har været på besøg på en af kirkens gudstjenester eller bare ønsker at vide mere.

ønsker du

Forbøn

Hver søndag beder vi for de indkomne bønneønsker. Men også i løbet af ugen indsamler vi forbønsønsker, som forbedere i kirken beder for. Lad os stå sammen med dig i bøn.

Hvem ønsker du at sende dit forbønsønske til?
Stephanie Jørgensen synger lovsang i Åbenkirke Herning
Interesseret?
BLIV EN DEL AF KIRKEN

Kirkens arbejdsgrene formes af frivillige, der lægger hjerte og kræfter i at give en god oplevelse til enhver, der deltager i kirkens aktiviteter. Det er vores forståelse af det kristne liv, at alle er givet gaver og talenter til gavn for hinanden, og at det er vigtigt i en levende kirke at skabe plads til at det kan udfolde sig.

Er du god til noget? Eller vil du bare gerne være en del af noget, som gør en forskel for andre? Bliv medarbejder i Åbenkirke.

MobilePay

Hvis du ønsker at betale tiende og gaver til kirken via Mobilepay, så benyt dette nr 42346.

Bank Kontonummer

Reg. nr. 9600
Konto nr. 6005630310

Hvis du ønsker hjælp til at oprette en fast bankoverførsel og dermed få fradrag, så henvend dig til kontoret (tlf.96260240) eller send en mail til info@aabenkirke.dk.

International Donations

International visitors can donate via PayPal:

Åbenkirkes besøgsteam

Åbenkirkes besøgsteam tilbyder besøg hvis du er syg, ligger på sygehus eller hospice, føler dig alene, eller har brug for nogen at tale med. Åbenkirkes besøgsteam tilbyder også forbøn hvis du skulle ønske det.

Du er meget velkommen til at skrive til os på: info@aabenkirke.dk. Du er også velkommen til at kontakte lederen af Besøgsteamet Hanne Kirkegaard på tlf. 60 95 70 53.