Tilbage til oversigten

Nyt fra missionsmarken – Farming 4 life

“Vær den forandring du ønsker at se i verden”

Farming 4 Life har arbejdet i Uganda med at træne lokale bønder i bæredygtigt landbrug siden 2010. Arbejdet har bredt sig til andre lande i Afrika, og udviklet sig til en række af projekter og initiativer som på forskellige måder er med til at løfte samfundets mest udsatte til et liv, hvor de kan være rollemodeller for andre. 

Farming 4 Life har et stærkt team af lokale medarbejdere, og ledes fra dansk side af Maria & Jens Silkjær.

Maria Silkjær skriver:

“I Farming 4 Life er vi ved at starte et nyt spændende projekt for unge mødre, unge med fysisk handicap og unge som er droppet ud af skolen. I Uganda er det en måkgruppe, som ikke har en lys fremtid foran sig. Men gennem undervisning og praktiske færdigheder vil Farming 4 Life give disse unge nye redskaber, som kan være med til at løfte dem ud af fattigdom og et liv bundet af sygdom. Der vil bl.a. undervises i landbrug, sund kost, praktisk håndværk, iværksætteri og discipelskab. De unge har også mulighed for at indgå i låne-spare grupper og trænes i økonomihåndtering.

Den primære målgruppe er 400 unge, men vi forventer at de også når ud til deres familier og nære relationer gennem deres interaktion med lokalsamfundet. Så vi regner med at omkring 2000 mennesker får glæde af projektet.

Projektet sker i tæt samarbejde med lokale kirker, byens borgmester, politiet, socialhjælpere, handicapforbund, skoler m.fl. og inddrager dem i workshops sammen med de unge.

Mød Dina, som er en af de unge, vi tidligere har haft igennem vores forløb. Hun er forældreløs, og vi fandt hende og hjalp hende med at skabe sin egen indkomst. Nu er hun trænet til at træne andre piger i lignende situationer; unge mødre og unge som er droppet ud af skolen.”

Læs mere om Farming4Life: https://www.farming4life.com/

Mere fra bloggen