Tilbage til oversigten

Har du lyst til at skabe gode rammer for kirkens liv?

Åbenkirkes daglige liv involverer mange skønne aktiviteter bla. klubber og grupper som mødes, samtaler og events som finder sted rundt omkring i bygningerne på Silkeborgvej 88. 

Det daglige liv kunne godt bruge nogle hjælpende hænder til udenomsarealer, en klat maling, en støvsugning, lidt gulvvask, oprydning og ind imellem opstilling til begivenheder. Opgaverne er mange, men økonomien er ikke så stor. Til gengæld har vi en høj grad af fleksibilitet. Derfor leder vi efter en som enten har nogle faste frivillige timer at give, eller en som har mulighed for at placere sit fleksjob eller skånejob i Åbenkirke. 

Vi vil helst, at du er lokal og hjemmevant i bygningen, og at du er god til at arbejde selvstændigt med opgaverne, men du indgår i et fællesskab sammen med både frivillige og administrationens medarbejdere. 

Hvis du kan se dig involveret praktisk i kirkens og bygningernes daglige liv, så kontakt os uanset om det er som frivillig, i et fleksjob eller et skånejob. Vi vil så gerne høre fra dig. 

Skriv til os på info@aabenkirke.dk eller kontakt Camilla Jakobsen på tlf +4520784096

Mere fra bloggen