Tilbage til oversigten

Invitation til historisk dag søndag d. 24 april! 

Efter 42 år med kirke på Olufsgade 10 i Herning tager vi afsked med adressen søndag d. 24 april. Vi skal mindes historien om en kirke, der under navnet Kristent Center var en spydspids og inspiration for mange andre kirker i landet, og som fostrede et væld af tjenester, der på hver sin måde har haft stor betydning i både Danmark og udlandet. Vi håber at se mange af dem der var en del af kirken i den storhedstid i 80erne

Vi skal også fejre en kirke der gennem årene har fortsat sin udvikling og tiltrukket nye generationer af unge og sat aftryk i samfundet omkring os. De seneste 14 år har det været under navnet Åbenkirke. 

Vi fejrer dagen med både festgudstjeneste kl. 10.30 og afskedsreception kl. 13.00. I pausen mellem de to ting, er der mulighed for at købe en sandwich i caféen. På festgudstjenesten vil der være lovsang som vi kender det og en indsamling til Åbenkirke Uden Grænser. Til afskedsreceptionen blænder vi op for et tilbageblik, på årene der er gået både med billeder, historier og medrivende historisk lovsang. Der bliver også tid til bøn og profetiske hilsner. Kl. 14.30 er der dækket op med kaffe og kage i caféen. 

Mere fra bloggen